Löydä Parkanon ja Kihniön seudun yritykset, tuotteet ja palvelut!

Tietoa ja ohjeita


Tästä Kehitys-Parkki Oy:n ylläpitämästä yritys- ja palveluhakemistosta löydät tietoa Parkanon ja Kihniön yrityksistä sekä niiden tuotteista ja tarjolla olevista palveluista.

Yritys- ja palveluhakemistossa mukana oleminen ja tietojen päivittäminen on yrittäjälle aina maksutonta. Asiakkaiden on helppo löytää hakemistosta tarvitsemansa tuotteet ja palvelut sekä yritykset niin omassa kuin naapurikunnassakin.

HUOM! Tämän sivuston hakemistoissa ja infografiikassa näkyvät yritysmäärät ovat vain suuntaa antavia: Joitakin toimialoja ja yritysmuotoja ei ole lainkaan mukana, ja jotkut alueen yrittäjät tai yritykset ovat itse halunneet tietonsa pois. Toisaalta, joillakin yrityksillä on useita toimipisteitä. Näin ollen sivustolla näkyviä yritysmääriä ei pidä tulkita alueen, kunnan tai eri toimialojen virallisina yritys- ja toimipistemäärinä.

Virallisen tiedon yritysten toimipisteiden ja eri toimialojen määristä kunnittain löydät: -> Tilastokeskuksen Toimipaikkalaskuri

HALUATKO LISÄTÄ TAI PÄIVITTÄÄ YRITYKSESI TIETOJA? – TOIMI NÄIN:

  1. Klikkaa yrityksesi esittelykortilla kohtaa ”Ilmoita yritystietojen muutoksesta”.
  2. Täytä lomakkeeseen yhteystietosi ja lähetä lomake Kehitys-Parkille.
  3. Kehitys-Parkki toimittaa yrityksesi esittelykortin päivityslomakkeen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.
  4. Tee lomakkeelle tarpeelliset päivitykset ja lisäykset. Kannattaa täyttää kaikki lomakkeen kohdat! Erityisesti palvelut ja tuotteet kannattaa lisätä mahdollisimman osuvin nimi, jotta yrityksesi löytyy hakemistojen vapaalla sanahaulla.

ETSITKÖ YRITYSTÄ, TUOTETTA TAI PALVELUA? – TIETOA JA OHJEITA TIEDON HAKIJALLE:


Vastuu tietojen oikeellisuudesta

Koska tämän sivuston hakemistoissa olevat yritysten tiedot pohjautuvat joko yritysten julkisiin kaupparekisteritietoihin tai ovat yritysten itsensä päivittämiä, sivuston ylläpitäjä Kehitys-Parkki Oy ei vastaa hakemistojen tietosisällöistä. Kehitys-Parkki Oy vastaa ainoastaan sivuston toimivuuden ylläpidosta ja kehittämisestä yhteistyössä tämän sivuston tekijän ja sen teknisestä ylläpidosta ja toimivuudesta vastaavan Hakosalo Oy:n kanssa.